Megütöttem a mellem es az ütés helyére lett 1 kis csomó. Van okom az aggodalomra?
Nincs semmi okod az aggodalomra, majd elmúlik.
El ne menj már ezzel orvoshoz, mert kinevetnek, nyugi, el fog múlni ugyan ugy mint ha a kezeden, fejeden, stb. lenne ez a kis "csomó".!
Nem értem miért kell kategórikusan lebeszélni az orvosról, miközben ha ugyanezt a kérdést mentősnek vagy orvosnak teszed fel, egyértelmű a válasz: vizsgálat.
Csak vizsgálat igazolhatja a területet ért zúzódás mélységét és azt hogy szükséges e gyógyszeresen beavatkozni. Több dolog alakulhat ki szövetrost károsodás miatt. Sok információt nem írtál(pl mikor történt ez, nyomásérzékeny e? mekkora a kialakult keményedés, egy kötött helyű, vagy nyomásra elmozdul? ), így én is az orvost javaslom. Ha szerencsétlenül is jártál, kapsz egy gyógyszert ami oszlatja helyileg a csomót, és a szervezet képes lesz véráramon belül kivezetni a szervezetből. Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!