A mellben lévő csomó csak daganat lehet?
Figyelt kérdés
Legkorábban hétfőn tudok nőgyógyászhoz menni és szeretnék olvasni addig véleményeket. Ez a valami a bal mellemben először fél éve jelentkezett, akkor is furcsa és ijesztő volt, de mire orvoshoz tudtam volna menni, elmúlt. Most újra előjött, kőkemény, nem mozdítható el, ha megpróbálom eltolni kicsit fáj, de inkább lehúzó érzés, körülbelül két centis és inkább púp, mint csomó. Nem fogok mostanában menstruálni. Mi lehet ez?2013. nov. 7. 15:37
1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy csak rákos daganat lehet?
2013. nov. 7. 15:38
2/8 anonim válasza:
Lehet akár begyulladt tejmirigy is. Majd a doki + mammográfia megmondja.
3/8 anonim válasza:
Nem, van jóindulatú csomó is, vagy ciszta,stb.
4/8 A kérdező kommentje:
Mammográfiára nem fognak küldeni, mivel 20 éves vagyok.
2013. nov. 7. 16:43
5/8 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz menj
Nem ártana talán egy ultrahangot készíteni
6/8 anonim válasza:
Ha két centis, jobb ha elmész nőgyógyihoz (megnézetni)
Ő esetleg tappintás alapján is tud valamit mondani
7/8 anonim válasza:
dehogyis. Minden nönek vannak ciszták a mellében. kinek több kinek kevesebb, ezek jönnek mennek. pl mensi elött gyakoribb. A mensi utáni pár napban érdemes viszgálni mert a legtöbb csomó elmulik mensi után. Ezenkivül még lehet a tejmirigy is kicsit beduzzadva. ez is normális.
8/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg egy zsírcsomó az, többen is megnézték, de azért hétfőn elmegyek az orvoshoz.
2013. nov. 7. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!