Lehet belőle rák?
Ma voltam orvosnál, mert meg vagyok fázva, a nyirokcsomóim meg vannak nagyobbodva és elküldött ultrahangra, hogy a biztonság kedvéért nézzék meg őket. A nyirokcsomókkal nincs is gond, azonban a bal mellemben találtak egy csomót aminek hossza 1 cm, keresztmetszete 0,6 cm. A doktornő szerint jóindulatú, felszívódhat, de 3 hónap múlva vissza kell mennem kontrollra. Nagyon megijedtem ettől. Lehetséges hogy ebből kialakulhat rák? :(
16/L
3 hónap múlva kiderül. annyi idő alatt változhat a csomó mérete, esetleg csinálhatnak bipsziát, hogy mégis milyen a szövettan.
amúgy látszódik és relatíve el lehet különíteni ultrahangon a jó és a rossz indulatú elváltozásokat. a rosszindulatúak jobban beszűrődnek az ép szövetbe, míg a jóindulatúak sokkal körülírtabbak, lehet mozgatni is őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!