Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki mikor hasznát elöször...

Ki mikor hasznát elöször betétet (tisztaságit)?

Figyelt kérdés
én 11 évesen 11/L
2013. nov. 14. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
11 évesen mért van szükséged tisztasági betétre? Folyásod van? Mert akkor inkább egy orvost javasolnék.
2013. nov. 14. 18:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Fehérfolyás
2013. nov. 14. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
amikor már szükség van rá. A folyásod telejesen normális ha nem viszket nem csip és nem zöldes sárga szinű. Minden lnynak nönek van, gondolom az első válszoló férfi ezért ir butaságot. Persze ha bármi panasz van kell az orvos de a természetes fehér folyás miatt (ami tini korban lehet nagyobb mennyiségű is) nem kell rögtön orvoshoz szaladni. Teljesen természetes hogy 11 évesen van már fehérfolyásod ha annyi van hogy zavaró használj nyugodtan tisztaságit. Ez nem kor függő hogy mikorról kell használni.
2013. nov. 14. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Én először 9 évesen, akkor loptam egyet anya szekrényéből, és nem tudom honnan, de tudtam h hogyan kell használni.

Naponta 11 éves korom óta ( te is nyugodtan használhatsz), ugyan is akkor jött meg és azóta is a két menzesz között minden nap szoktam használni( kivéve ha itthon vagyok. 13L

Az elsőnek üzenem, h nem az őskorban élünk, ma már a lányok korábban érnek.

2013. nov. 14. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
A fehérfolyás nem gond, ha nem kellemetlen szagú, nem túrós, csak fehér vagy átlátszó, és nincs semmi kellemetlen tünet. Szóval Kedves első válaszoló, nem feltétlenül jelent bajt a fehérfolyás.
2013. nov. 15. 05:55
 6/8 A kérdező kommentje:

és

milyet ha emlékszel?

ennyire sokan 11 évesen ?

2013. nov. 15. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:

11 évesen egyátalán nem korai használni, ugyh e miatt ne aggódj.

Vannak sokan, akik szerint a Carefiee a legjobb, nekem nem vált be, nem ragad rendesen a bugyihoz. A Libresse szerintem egyszerűen szörnyű, szóval azt sem ajánlom.

Én mindig is a Discret-et szerettem. Ennek van nagyonvékony és kicsit vastagabb ( Discret Plusz ) fajtája is és szép csipke mintájú.

Nagyon jó a nedvszívó képessége is és nem is drága ( az 50db-os 800 ft). Ugyh én a Discretet ajánlom, h a vékonyt vagy a vastagabbat választod, azt te döntsd el, a folyásod mennyisége alapján. 13 L

Én voltam az a válaszoló is aki 9 évesen használt először.:-)

2013. nov. 15. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Fhuuu...borzalmasan régi kérdés de én talán 3 hónapja kezdtem el használni a libressenek ezt a multi style normal tisztasági betétjét. Egyépként 11 évesen nem hinném hogy fehérfolyásod lett volna már ne is haragudj meg!
2018. aug. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!