Ki használ folyása miatt kis tisztaságit?
Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom, csak sok,és kell a kisbetét. Kíváncsi vagyok hány másik nő van így.2013. nov. 14. 16:16
1/4 anonim válasza:
van aki használ van aki nem. nekem nincs annyi hogy kelljen csak emnsi utolsó napjában. Viszont készülj fel hogy valami perverztöl fogsz kapni üzit hogy megvenné töled.....
2/4 anonim válasza:
Én is használok minden nap, pedig még kamasz vagyok. Én így tisztábbnak érzem magam. 2,5 éve menstruálok. 13L
3/4 anonim válasza:
Tini korban több is a folyása az embernek általában, felnött korban csökken ha befejezödik a nemi érés. Persze van akinek egész életében több van, de általában felnöttként csökken a mnennyisége.
4/4 anonim válasza:
én ebben a hónapban kezdtem el használni tizstaságit Fehérfolyás miatt 11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!