Nagyon sok vér folyik belőlem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Három hete két héten át meg volt a menszeszem.Nem volt sok és kevése szóval olyan átlagos.Utána rá kb 1hét,öt napja megint meg van.Nagyon sok tegnap az iskolából haza kellett jönnöm és utána még az utolsó óráról haza is kellett jönnöm.Mit tegyek? Minimum óránként kell cserélnem..néha fáj a hasam és ha fel kelek azágyból szédülök is..ma nem is mentem iskolába
13/L.
2013. nov. 14. 13:33
2/4 A kérdező kommentje:
Igen tud róla õ elszeretne vinni nõgyógyászhoz de én félek..ja azt elfelejtettem írni,hogy fogyókúràzok a 90napos diétát csinálom és lehet,hogy az miatt van?
2013. nov. 14. 15:59
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Nem hiszem, hogy ennek köze lenne a fogyókúrához. Igaza van Anyukádnak, hogy orvoshoz akar vinni, mert biztosat úgyis csak a doki mondhat.
4/4 A kérdező kommentje:
És valakinek nem volt valami ilyen baja?És mitcsinál velem a nõgyógyász?
2013. nov. 14. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!