Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már valakinek missed ab....

Volt már valakinek missed ab. után petefészek cisztája?

Figyelt kérdés

6 hetes terhesen elhalt a terhességem és missed ab.lett a vége:( 2 hétig még vérezgettem,miután elmult elkezdett fájni kicsit alul a hasam a bal oldalon.Tegnap már az 5-ik nap volt hogy fájdogált igy vissza mentem a dokimhoz.Megnézett uh.n és cisztát talált a méhemben:( Attól fáj a hasam.Kaptam rá gyógyszert, de mivel még nem jött meg missed ab.után, igy a dokim azt mondta lehet, hogy az első menzivel eltünik.Ha nem akkor további gyógyszerekkel próbálja majd eltüntetni:(

De ez mitől jöhetett ki? Soha nem volt még ilyenem,és első babám is lett volna:(

Akinek volt valami hasonlója,kérem irjon!És hogy mitől alakulhatott ki?Meg mennyi idő múlva szivodik fel?

2013. nov. 13. 18:09
 1/4 anonim válasza:
Szia,tavaly én is hasonlóan jártam annyi különbséggel hogy nekem a terhesség alatt már ott volt.Aztán a 10hetes uh-on nem volt szivhang missed ab lett a vége,a hathetes kontrolon még ott volt ezért az első mensim után vissza kellett mennem de addigra még több lett ezért a doki kiirt műtétre januárra (mindez nov.történt). Aztán januárig még egyszer megjött és mire a műtétre került volna a sor felszivódtak :0) Szóval még nálad is kiürülhet a mensivel.
2013. nov. 19. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a vállaszt. Viszont attól tartok, hogy a ciszta miatt nem tud majd megjönni a menzim sem. Mert ezt olvastam,hogy ez hátráltatja is a menzit. De külömben a gyógyszerek miatt már nem fáj, remélem elmult már. Nekem most volt 4 hete a missed ab.-om,és már 2,3 napja fáj a hasam meg a derekam,mintha meg akarna jönni. Neked rendesen megjött Igy cisztával is? Meg mikor jött meg elöször, missed ab. után?

Csak kicsit agodom,mert már lehet meg akarna jönni, csak a ciszta miatt nem tudna? Lehetséges ez?

2013. nov. 20. 14:58
 3/4 anonim válasza:
Szia,kérdésedre válaszolva nekem missed ab után 6héttel jött meg és a ciszta miatt nekem semmi gondom nem volt. Bár én nem vagyok orvos de azért két menzit megvárnék,ezt csak azért mondom mert engem is műtött volna a doki ha nem jön közbe a karácsony és nekem ez volt a szerencsém mert addig megjött mégegyszer és avval a menzivel kiürült.Egyébként most október 22-én is volt egy missed ab és most jött meg a 4-dik héten. Szóritok neked!
2013. nov. 23. 21:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi a vállaszt. Azóta már nekemis megjött a 26.napra... :) Ma 6-dik napja hogy meg van, de ez már nagyon kicsi. Holnapra el mullik szerintem és utánna megyek a kontrollra, és akkor a ciszta is kiderül, hogy ott van-e még :) Remélem minden rendben lesz majd. És hamarosan kezdhetünk az újabb baba projektbe :)
2013. nov. 25. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!