Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy óriási vérfoltot találtam...

Egy óriási vérfoltot találtam a bugyimban 4 hónapja és azóta semmi nem volt mi lehetett ennek az oka?

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Menstruálsz?
2013. nov. 12. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt mi nem tudhatjuk.:)

Hány éves vagy? Mert ez egy ilyen dolognál nagyon nem mindegy.:)

2013. nov. 12. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kevés az információ. Légy szíves válaszolj a 2. válaszoló által feltett kérdésre!
2013. nov. 12. 16:15
 4/8 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok és nem menstruálok!
2013. nov. 12. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy most már igen.:)

Lehet hogy az a folt a bugyidon éppen az első menstruációd volt. Csak még idő kell, hogy rendesen beinduljon a folyamat, illetve hogy majd rendszeressé váljon.

2013. nov. 12. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha 2-3 hónap múlva sem lesz semmi, akkor legalább Anyukádnak szólj. Persze most is szólhatsz neki, hogy megjött a menstruációd. Megint az első voltam.
2013. nov. 12. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
nem akarlak megijeszteni csak hogy tudd ne érjen váratlanul ha megesik ez veled, hogy az egyik barátnőmnek 1 kimaradt neki na és a következőnél............. ömlött belőle a vér többször is összekente magát és át kellett öltöznie de ez nem biztos hogy megesik veled is! persze neki ez a amikor ömlött belőle a vér az csak a 3. volt neki de ez természetes hogy nem állt be neki.
2013. nov. 12. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Az lehetett az első mensid és ne izgulj, mert bizony 17 éves korodig hónapokra is kimaradhat még. Ja és rendszeres se biztos hogy lesz addig...
2013. nov. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!