12 éves múltam és 2 napja már amikor felébredtem és egy kicsit később ilyen barnás pirosas később pedig ilyen zöldes sárgás folyadék volt a bugyimban. Ez mi lehet?
Szia!
A barnás-pirosas talán menstruáció,a zöldes-sárgás szerintem hüvelygomba de minden féle képpen beszélj anyukáddal!!!!
Nem akarok hülyeséget mondani......
Egyébként viszket v csíp? Vagy nem érzel semmit?
A zöldes sárgás folyás fertőzésre utal amivel mindenképpen orvoshoz kell menni!!! [link]
Ezt olvasd el! Minél előbb orvoshoz kell menned!
Nyugi, ne ess pánikba!
Lehet hogy semmi gond sincs,
Van viszketésed, vagy csípő érzésed? Büdi a folyásod? Zöldes.sárga folyásod most is van?
Anyukádnak nem tudsz szólni és megkérdezni?
Beszélj anyuddal és próbáljátok meg a Canesten combit, vény nélküli szer, a győgyszertárban kapható.
Néhání nap alatt el kellene mulasztania, ha nem múlna el, akkor el kellene menni a gyerek nőgyógyászatra.
Jó lenne anyukáddal beszélned erről, mert lehet, hogy gombás fertőzést kaptál.
Ha anyukád is úgy látja, akkor a Canestent megpróbálhatjátok, de ha nem segítene, akkor el kellen e mennetek a gyerek nőgyógyászatra.
Budapesten laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!