Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A méhnyakrákot lehet érezni...

A méhnyakrákot lehet érezni tapintással (vagyis ha felnyúlok magamnak)?

Figyelt kérdés
Milyen érzés lehet?
2013. nov. 11. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha már érzed (ha egyáltalán ez lehetséges), az a végstádium. De akkor sem biztos, hogy éreznéd, pl. ha befelé töri át a szöveteket, akkor nem lehetne érezni kifelé, de abban a stádiumban már inkább delíriumban fetrengenél, morfiummal altatnának és ömlene belőled a vér az összes nyíláson.

Bocs, hogy ilyen naturisztikus voltam, a lényeg a következő akart lenni: menj orvoshoz, ha hasonló félelmed van, igenis évente egyszer ellenőrizni KELL. Ne a felnyúlással próbáld elbliccelni az orvost!

2013. nov. 11. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, igazából azt hiszem megnyugtattál most.. Az a helyzet, hogy anyum érez a hüvelyében 'ott fent' borsószerű kinövéseket, többet. Erőltetem az orvost, de nagyon nem hajlandó..de ráveszem mindenképp.

Akkor ez nem lehet az, ugye? Mert már több hónapja érzi és mégsem fetreng delíriumban meg semmi hasonló. :)

2013. nov. 11. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én láttam már torok rákot és mell rákot végső stádiumban. Nem türemkedik ki. Elszíneződik inkább, sárga színű eleven váladékozó sebnek néz ki.
2013. nov. 11. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én nem vagyok szakértő. Szerintem ha csak ennyit érez, az nem az, már rég nagyobb bajai lennének, a méhnyakrák egyáltalán nem így szokott jelentkezni, hanem atípusos tünetekkel, fájdalommal, vérzéssel. De ne nekem higgyetek, hanem az orvosnak.

De a hüvelyben is képződhetnek daganatok, jó és rosszindulatúak egyaránt. Mindenképp vedd rá, hogy menjen orvoshoz, nem nyugodhat meg. Akármi is az, minél előbb kezelik, annál jobb eséllyel tűnik el onnan.

2013. nov. 11. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez valószínűleg nem méhnyakrák.

Ha tapintással magadnak érzed, akkor már sok más tünete is lenne.

remélem, azóta Anyukád elment orvoshoz, és minden rendben van.

2013. dec. 11. 03:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Még sajnos nem ment el, azt mondta le akarja tudni először az ünnepeket és csak utána.. Buta felfogás de ez van. :/ Januárban ráveszem, ha törik ha szakad! Köszönöm a válaszod.
2013. dec. 11. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!