Mi a véleményetek a tiniknek ajánlott spirálról? Valakinek van?
most hallom először ezt.. Már nem kell legalább 1 gyereket szülni, hogy spirált kapjon az ember???
Egyébként az a véleményem, hogy még mindig jobb a spirál mint az ész nélküli 72 órás tabletták, és az abortusz.
Én sem tudok ilyenről, hogy tiniknek ajánlott spirál.:)
Használj óvszert, vagy ha akarsz és szedhetsz, akkor szedj fogamzásgátlót.
Mini spirál a neve. Én még nem hallottam olyanról, akinek lenne.
Tudtommal a nőgyógyászok között afféle megállapodás, hogy nem szült nőknek nem tesznek fel semmilyen spirált.
Kedves kérdező!
Te pár dologgal nagyon nem vagy tisztában.
Fogamzásgátló mellett nincs menstruáció. Hanem megvonásos vérzés van, amit a fogamzásgátló szünetre történő abbahagyása vált ki. Fogamzásgátló mellett a nők rendes ciklusa ki van kapcsolva. Nincs meg az a folyamat, ami egyébként végbemenne.
Ha neked ilyen rendszertelen a vérzésed, akkor annak számos, hormonális oka lehet. A nőgyógyászok sajnos ebben látják a megoldást, hogy felírják a fogamzásgátlót, mondván, hogy akkor majd minden hónapban megjön. Így van, megjön, de nem a menzesz. Amivel tulajdonképpen gondok vannak.
Ezzel a problémák el vannak fedve csak. Mert lehet hogy a peteéréseddel vannak mondjuk gondok. Ami meg ilyenkor nem derül ki, hisz a fogamzásgátló egyrészt pont a peteérést gátolja meg.
Endokrinológushoz kéne elmenni és a probléma okát kéne megkeresni!
Hogy hozná már rendbe a spirál? Ez egy baromság.
A spirál nem avatkozik bele a hormonháztartásba, akkor mégis hogy rakná rendbe a ciklust? Sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!