Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A ricinus olaj tényleg olyan...

A ricinus olaj tényleg olyan hatásos, mint ahogy mondják?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat,hogy egy nőnek 1hét alatt 10 cm-t nőtt a haja a ricinus olajtól..ez igaz lehet?

2013. nov. 10. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:

én még nem használtam, de feltettem itt egy kérdést és arra azt a választ kaptam, h büdös lesz tőle a haj, könnyen zsíros, és hullik tőle.

nekem elment tőle a kedvem...

2013. nov. 10. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Az hülyeség, de hashajtóként utolérhetetlen!
2013. nov. 10. 16:28
 3/9 anonim válasza:
Azt mondják jó,de én nem vettem észre semmilyen változást a hajamon, csak hamarabb zsírosodik tőle.
2013. nov. 10. 20:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. nov. 12. 15:56
 5/9 anonim válasza:
Nagyon jó! Persze embere válogatja, de nekem nagyon bevált, a hajam puha, fényes és kétszer gyorsabban is nő :) Viszont az egy hét alatt tíz centi az mégis erős túlzás :D És sokan mondják ugyan hogy hullott tőlük a hajuk, de ettől nem kell megijedni, ugyanis lévén ez egy természetes olaj, előbb a hibás, sérült részektől akar megszabadulni, ezért láthatod hogy több hajad hullik az elején, mert az olaj löki ki az elhalt szálakat :) De helyettük új, egészségesebbek fognak nőni, én javaslom! :)
2013. nov. 12. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bevált :) Azért az erős túlzás hogy 1 hét alatt 10 centit nőtt valakinek :) Én kb azt mondanám az enyémre,hogy 1 hónapban 1 centi helyett 2centit nő , de majd most pontosan kiderül,mert most frissen festettem a hajam . Nagyon puha lett tőle a hajam,és amennyire hullott,már kevésbé hullik :) Még párom is megjegyezte,hogy milyen jó puha a hajam :) Mondta hogy jobb így hozzámbújni :D Illetve sok kis babahajam lett :)
2013. nov. 13. 15:33
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és jó,hogy írtátok a 10 cm-t,mert elírtam...1 cm-t akartam írni :D 1hét/1cm-re gondoltam :)
2013. nov. 13. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az is túlzás :) bár valóban látni minden alkalommal,hogy egy kicsit nő az ember haja :) jobban látom mióta használom az olajat. Amikor nem használtam,észre sem vettem a növekedést,csak max jó máfél hónap után :)
2013. nov. 13. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
*másfél
2013. nov. 13. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!