Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Kezd kellemetle...

Mit csináljak? Kezd kellemetlen lenni

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy kb 3 hete vagyok kinnt Angliában. Sajnos felfáztam, pedig nagyon szoktam vigyázni hogy rétegesen öltözzek. Mivel nemrég jöttem ki, még nincs választva orvosom sem. Dolgozok, éjszakai műszakban, hideg helyen,2x van szünet, igy lehetetlen sokat inni és pisilni. Amikor hazaérek, egész nap iszok, a nap végére már nem is fáj annyira a pisi. Amikor hazaérek a munkából, kezdődik elölről. Mit csináljak? Valami házi gyógyír? Kb 2-3 napja vettem észre a felfázást, egyik pillanatról a másikra.

19/L

2013. nov. 10. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Menj be egy bioboltba és kérj gyógyteát.

Itthon nekem van egy keverékem pont erre.

Amúgy ha a hideg munkahely az oka, jelezd ott, mint munkahelyi megbetegedés.

2013. nov. 10. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A felfázás mindig fertőzés, az esetek nagy részében bakteriális!! Csak az antibiotikum képes nyom nélkül, teljesen szövődménymentesen meggyógyítani! Tehát keress egy orvost kinn és írass fel egy doboz gyógyszert rá.

Azt te is tudod, hogy biztosítás nélkül mennyire kockázatos bárhol külföldön tartózkodni, így remélem, hogy nem anélkül vagy.

Csak gyógyteákkal nem gyógyul meg, hanem kockáztatod vele a vesemedencegyulladás lehetőségét.

2013. nov. 11. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
2013. nov. 11. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!