Barnafolyásnál elég tisztasági, vagy tampon kell?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 20:10
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki mellettem volt:)
2009. nov. 18. 14:53
12/15 anonim 

válasza:

Szia!
Lehet kapni olyan tisztasági betéteket, amik kicsit vastagabbak, 1-2 csepp már van rajtuk, szerintem ezek lennének ilyenkor jók neked.
13/15 anonim 

válasza:

Hát valószinű szegény csaj tampon helyett majd ultra vastag szárnyas betétet hurcol magával....na mert az egézsséges h a vér egész nap ott szárad egy vattapamacson....
Mindenkinek ajánlom a tampont,am is a mini bőven elég 13 évesen!
Am témához elég folyásnál a tisztasági de vigyázz ,olvass utánna a fertőzéseknek h ha van könnyen felismerd! Pusz
14/15 anonim 

válasza:

barna, vagy akármilyen folyásnál nőgyógyász kell. a tampont meg minden nő felejtse el, amennyiben nem szeretne állandó nőgyógyászati problémákkal kűzdeni. a tampon elterjedése óta ugyanis kimutathatóan 30%kal megnőttek a különböző panaszok és betegségek, még a miómák, ciszták terén is, valamint más fertőzések esetében.
15/15 anonim 

válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, a tampon bár kényelmesebb és higiénikusabbnak tűnhet, ám mivel a hüvelyedben van órákon át és a vér is ott tapad meg, meg az összes baktérium, amit közben magába szív (akár uszodavíz akár más), így fertőzéseket okozhat. Az az egészséges, ha az ürítés természetes és nem állja útját semmi. Hidd el még mindig jobb, ha a betét alján áll meg a vér, mint benned pang a tamponban. Szerintem csak akkor használd, ha feltétlenül szükséges és a helyzet így kívánja és akkor is 3 óránként cseréld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!