Barnafolyásnál elég tisztasági, vagy tampon kell?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 20:10
1/15 A kérdező kommentje:
Vagyis nem csak barna,mert van pár csepp vér is NÉHA
2009. nov. 16. 20:12
2/15 anonim 

válasza:

ha tisztaságival nem ázol át akkor elég. csak cseréld pesrze időbe ne büdösödjön:D
4/15 A kérdező kommentje:
1.nek köszi...
amúgy 13 éves vagyok,és most jött meg a hétvégén......
2009. nov. 16. 20:23
5/15 anonim 

válasza:

13 évesen tampon...hol élünk istenem...aztán majd jönnek a kérdések h mitől van gyulladásom meg ilyenek..pfff...
6/15 A kérdező kommentje:
Aztaa...csak feltettem egy kérdést,és mindjárt le kell hurrogni -.-"
akkor tampon helyett képzeljétek oda azt egészségügyi betétet...
2009. nov. 17. 13:15
7/15 anonim 

válasza:

mi az hogy pff ha 13 évesen tampont akar használni? már nem azért de az első menstruációtól lehet használni -.-"
8/15 anonim 

válasza:

ezaz. meg nemhiszem hogy rögtön extra méretűt fog használni...pff..hogy lenne már tampontól gyulladása? esküszöm a csajszinak több esze van mint neked. első voltam=)
9/15 anonim 

válasza:

A tamponról én annyit írnék,hogy sajnos bármennyire kényelmes,komfortos stb..,de nagy a visszafertőződés veszélye,többek közt ezért nem ajánlják állandó használatra.elvileg az olyan dolgokhoz kellene használni amire kitalálták,mint pl.úszás ,sportolás,ahol zavaró a betét..de te tudod mi a fontos
10/15 anonim 

válasza:

és habár nem akarok belefolyni az előttem szólók vitájába,de igenis pont ez végett okozhat mindenféle problémát..elég csak néhány nődokit megkérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!