Candidát ki lehet írtani diéta nélkül?
Már voltam nőgyógyásznál és jövőhéten lesz meg az eredmény arról, hogy van-e candidám vagy nincs.
Már sok helyen utána olvastam és votl ahol irták, hoyg diéta kell, volt aki gyógyszert irta CSAK, de olyan is volt aki mindkettőt.
Nagyon nehezen hízok és elképesztő gyorsan fogyok. Olvastam, hogy ezektől a diétáktól még az is fogyott, aki amúgy hizékony.
45 kg vagyok s ebből nem igazán volna jó még leadni, szóval érdekelne, hogy a szigorú diéta nélkül ezt nem lehet kiírtani?
Amennyire én tudom, a candida bennünk van normálisan, csak időnként elszaporodik, az a kóros, nem a jelenléte.
A hízás-fogyás inkább alkati kérdés, ha meg szervhez akarod kötni, akkor pajzsmirigy, vagy a bélbaktériumok. (itt jönne be a candida)
Amúgy meg mikor meglesz az eredményed, a gyógyászod remélhetőleg azt is megmondja, hogy mit kell csinálj. Nekem volt már gombám, még egyszer nem mondták, hogy diétázzak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!