Mi lehet a baj? Késik.
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és már lassan 2 hete késik a menzeszem, ennyit még soha nem késett, bár sosem volt rendszeres. Észrevettem az utolsó héten, hogy nőtt a hasam, valamint hol görcsöl, hol nem, de a terhesség egyértelműen ki van zárva. Tudom, hogy menzesz előtt fel szokott puffadni az alhas, de ezzel nem hasonlítható össze a mostani problémám. Mit kéne tennem ? Várnom kéne, vagy el kéne mennem a dokihoz ? Végülis az is lehet a probléma, hogy a hét 4 napján mindig stresszelek és itthon is idegeskedek...2013. nov. 8. 16:44
2/12 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok teljes mértékben
2013. nov. 8. 16:55
3/12 anonim válasza:
16éves ez ma már ritkaság
Szerintem várj még 14 napot és ha az se jön meg akkor mindenképp menj orvoshoz
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon parázok, hogy mi lehet a baj :(
2013. nov. 8. 17:05
5/12 anonim válasza:
ha tényleg nagyon zavar akkor menj orvoshoz
6/12 A kérdező kommentje:
És anyáéknak hogy mondjam el ? ,,Anya, késik...el akarok menni a dokihoz..." ?
2013. nov. 8. 17:12
7/12 anonim válasza:
mond neki azt h késett két hetet és te azt akarod h orvos megnézze
8/12 anonim válasza:
mert te akkor nyugodsz meg ha az orvos mondja h nincs baj
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget !! :D
2013. nov. 8. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!