A tampontól lehet ez az inger?
Ma tettem be elősször tampont,sikerült is,de olyan pisilési inger jött rám...A tampon miatt lehetett?
Mit csináljak?:SUtálom a betétet...
15/L

felmenni könnyen ment,nem is fájt,csak az inger az volt nagyon rossz,de mielőtt feltettem volna,azelőtt pisiltem
amugy köszönöm a választ

pisilj mégegyet.
amúgy idővel elfog múlni ha a tampontól van, csak szokni kell.
köszi.
kivettem és elmúlt,lehet hogy maradnom kell a betétnél:(

Mindenképpen gyakorolnod kell még a tamponhasználatot. A vizelési inger arra utal, hogy nem toltad fel eléggé. Ha megfelelő testhelyzetben (általában egyik lábad felrakva, vagy guggolva tudsz a legmélyebbre nyúlni, később már rutinosan menni fog kis terpeszben is), elég mélyre tolod, akkor semmit nem érzel, sem nyomást, sem vizelési ingert, egyszerűen olyan, mintha bent sem lenne.
Ne aggódj, mindenki így kezdi, aztán már gyakorlatilag bárhol, bármikor egy perc alatt cserélünk, ha kell. Tényleg annyival szabadabb így az emberlánya (strand, uszoda, sport, stb.), hogy érdemes gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!