Hüvely folyással szoktak műteni? Ha már végképp nincs semmi megoldás?
Figyelt kérdés
5 orvosnál voltam,kúp,kenőcs,gomba,bakteriális fertőzés ez megy 4 éve..nagyon el vagyok keseredve,műteni nem lehet semmilyen esetben? Holnap megyek még egy uccsó orvoshoz még őt kipróbálom..de ha ő sem ..akkor nem tudom mi lesz :(2013. nov. 6. 11:37
11/13 anonim válasza:
Ha műtétre lenne pénzed, akkor inkább normális orvosra költs, aki végigköveti a kezelésed. Az orvosokat nem kipróbálni kell, hanem megtartani azt aki bevált. Az is lehet, hogy egyszerűen allergiás vagy valami használt tisztítószerre, mosószerre. Folyás miatt műtétről hadoválni elég nagy butaság.
12/13 anonim válasza:
Menj el egy magán orvoshoz, vetess le egy tenyésztést.
Ha nincs benne kórokozó, akkor tekints erre úgy mint egy átmeneti dologra. Lehet hogy miután szülsz, teljesen elmúlik majd.
Addig kísérletezz gyógyteákkal.
Cickafark teával például.
13/13 anonim válasza:
Próbáld ki a Frezyderm Intim Segítség nevű intim tusfürdőt! :) Drága, de szerintem megéri. Nekem is segített bizonyos problémákon, meg másoknak is, te is adj egy esélyt a dolognak, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!