Hüvely folyással szoktak műteni? Ha már végképp nincs semmi megoldás?
Figyelt kérdés
5 orvosnál voltam,kúp,kenőcs,gomba,bakteriális fertőzés ez megy 4 éve..nagyon el vagyok keseredve,műteni nem lehet semmilyen esetben? Holnap megyek még egy uccsó orvoshoz még őt kipróbálom..de ha ő sem ..akkor nem tudom mi lesz :(2013. nov. 6. 11:37
1/13 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy milyen folyás, mert ha fehér vagy átlátszó, nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted, akkor teljesen normális.
2/13 A kérdező kommentje:
teljesen normális,nincs szaga ,fehér..de az nagyon nem normális hogy 4 tisztasági betét megy el egy nap,és az mindig teli van..mintha bepisiltem volna..és minden orvos azt mondja "ez teljesen normális" ..na ha neki is ilyen folyása lenne nem tudom számára normális lenne e..
2013. nov. 6. 11:41
3/13 anonim válasza:
Első vagyok. Ha csináltak tenyésztést és az eredmény negatív, akkor tényleg nincs semmi baj.
4/13 A kérdező kommentje:
de nem csinálnak,mert szerintük teljesen normális :( ezért is kérdezem ezt a műtétet,nem érdekel mennyi pénz lenne ..
2013. nov. 6. 11:45
5/13 anonim válasza:
ez normális.
NEm vagyunk egyformák, van, aki erősen izzad, más nem izzad egyáltalán. Van, akinek ennyire bő a hüvelyváladéka, más meg hüvelyszárazsággal küzd. A tiéd a jobbik eset, hidd el.
6/13 Andizsuzsi válasza:
Mármint mit akarsz megműttetni?
7/13 A kérdező kommentje:
hát ezt a rengeteg folyást,de amúgy ám nagyon zavaró inkább lennék olyan száraz mint a sivatag...de az hogy a munkámra nem tudok koncentrálni,mert teljesen kiborít.Szinte egész nap állok,és mindig mikor a nyálkás tisztasági hozzám ér frászt kapok :( mint egy pisis pelenka :(
2013. nov. 6. 12:11
8/13 A kérdező kommentje:
azt nem tudom hogy ilyenkor mit kell műttetni,de szerintem a mirigyek termelik a váladékot a hüvelyben is..nem? lehet rosszul gondolom.
2013. nov. 6. 12:13
9/13 Andizsuzsi válasza:
A hüvelyváladék egy részét a méhnyak termeli, másik része a hüvely nyálkahártyájának lebomlása során jön létre. Nincs mit műteni rajta, hiszen mind a hüvelyedre, mind a méhnyakra még szükséged lesz. A hüvelyváladék véd a hüvelybe kerülő kórokozók ellen. Hidd el, sokkal több problémád lenne, ha nem lenne. Keress olyan tisztasági betétet, ami több nedvességet tud felszívni.
10/13 anonim válasza:
Ugyan mit műtenél meg? Ne legyél már ilyen buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!