Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ciki, ha 22 éves koromra még...

Ciki, ha 22 éves koromra még egyszer se mentem nőgyógyászhoz, pedig kellene?

Figyelt kérdés
Nos, tudom igazából, hogy hülyének fogtok tartani, de kérlek értsetek meg. Kezdetektől problémáim voltak, hormonproblémák, de annyira ellenérzésekkel viseltetek, sőt, utálom a nemi szervem, hogy képtelen vagyok orvoshoz menni. Még én se szívesen nézem, nemhogy egy vadidegen. Utálom a testem, egyedül annak örülök, hogy alkatilag sosem fejlődtem nőiessé. Tudom, hogy nagy baj lehet még ebből, de egyszerűen képtelen vagyok megbékülni magammal odalent.

2013. nov. 6. 02:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem ciki,nekem 30 év feletti ismerősőm is van aki még sose ment el,nem mondom hogy ez jó,de az ő döntése,elfogadtam,semmi közöm hozzá,én sem járok túl gyakran.De megértelek telejsen,hidd el sokan vannak vele úgy hogy amit a tükörbe látnak az bántja őket,sajnos ha másképp nézünk ki mint az átlag akkor már gyerekkorban igen sokat tudnak bántani vele ami egész életünkbe kihat és meg gyűlöli magát az ember.Én megértelek.
2013. nov. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!