Hogyan mondjam meg anyámnak hogy tampont akarok használni?
Figyelt kérdés
14/L vagyok, zavar a betét, meg az az érzés ahogy folyik a vér :/ nem tudom h mondjam anyámnak h ki akarom próbálni a tampont, nem szoktunk ilyenekrôl beszélni soha. (Amúgy ô utálja a tampont nem is használja)2013. nov. 4. 18:30
1/7 anonim válasza:
Anya, holnaptól tampont fogok használni, mert kényelmesebbnek gondolom.
Elmész a boltba, megveszed és használod.
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából félek a használatától. Honnan tudom h mennyire kell felhelyezni? Lehet "túl" felrakni?
2013. nov. 4. 18:43
3/7 anonim válasza:
Hát én olyanról még nem hallottam. Ezt te érzed. Addig kell nyomni míg ellenállásba nem ütközöl, és már nem érzed:) Én csak 2 hónapja használom, anyum tudta nélkül. Az első tamponos mensimnél sokat bénáztam, mert nem nyomtam fel eléggé, de a másodiknál már sikerült és jobban el tudtam engedni magam! :) Sok sikert a használathoz. 14/L
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2013. nov. 4. 20:44
5/7 anonim válasza:
Olvasd el a használati utasítást, és nem lesz baj. Anyudnak pedig vagy úgy, ahogy nekünk leírtad, vagy úgy, ahogy az első mondta :)
6/7 A kérdező kommentje:
Vettem tampont. Minit akartam de végül normált vettem mert csak az volt a boltban. Az a baj h nemtudom felrakni. Valahogy olyan rossz érzés. De muszáj lenne már elegem van a betétbôl. Ti is votatok így? Mit csináljak?
2013. nov. 6. 13:47
7/7 anonim válasza:
Szerintem az neked nagy. Sajnos nekem sem megy fel a normál, én az o.b. light days-t használom:) Az a mini és normál tampon között van, és ideális számomra.
Szerintem akkor nézz utána másik boltba, de ahol vetted ott is lennie kell mininek. Kérdezz meg egy eladót, ő tuti segít neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!