Havi! Baj vagy ez meg nem baj?
Figyelt kérdés
szeptemberben 20.-a korul jott meg,ugye kb 5 napig tart,aztan oktoberben 8.-an jott meg,ami megint 5 napot jelent,ebbe a honapba pedig 4.-en jott meg,nem tul hamar jon megfele??2013. nov. 4. 15:56
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Nem volt stresszes időszakod mostanában?
2/3 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok,13 evesen kezdtem el menstrualni es nem voltak stresszes idoszakaim mostanaban.
2013. nov. 4. 16:36
3/3 anonim válasza:
Hát akkor már elvileg beállt (persze mindenkinél más...). SZerintem most ne aggódj ezen,előfordulhat ilyesmi. Egyébként okt. 8 után nov 4. az teljesen normális. Az előtte levő valóban rövid volt. Ha még párszor ez lesz,szerintem keress fel egy orvost. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!