Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátlót szeretnék...

Fogamzásgátlót szeretnék használni. Még soha nem voltam nőgyógyásznál. Hogyan kérhetek időpontot? Meg is vizsgál vagy hogy van ez? Vagy csak ír fel egy fogamzásgátlót? És kb. mennyibe kerül a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:

bejelentkezel magán dokihoz vagy sztk rendelésre mész, ahogy akarod

meg fog vizsgálni, le kell vetkőzni, lesz egy manuális vizsgálat, rákszűrés

emellett, ha lelkiismeretes orvoshoz mész, akkor kér labort is, mert abból derül ki, hogy milyen szert szedhetsz

ha elmarad a labor, akkor inkább keress másik dokit, mert ez fontos

a fogamzásgátló áraknál nagy a szórás, 3 havi adag lehet 3 e Ft is és 8 e Ft is

2013. nov. 4. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
a lakhely szerinti sztk-ba nálunk nem kell bejelnetkezés csak oda mész rendelési idöben. A magánhoz bejelentkezel. Igen meg fognak vizsgálni, kell rákszürés és ha lelkiismeretes az orvos akkor elküld vérvételre is a trombózis veszély miatt. Mert ha van rá hajlamod nem szedhetsz fogamzásgátlót. Ha nem lelkiismeretes akkor rákszürés után felirja. A 3 havi adag kb 7-10e Ft.
2013. nov. 4. 15:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!És még az lenne a kérdésem hogy amit a tv-ben reklámoznak fogamzásgátlót ami ha jól tudom vény nélküli,az mennyire hatásos?
2013. nov. 4. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Pharmatex a neve! És úgy olvastam hogy minden együttlét előtt be kell venni egyet.Ez biztonságos?
2013. nov. 4. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:

rengeteg pharmatex-baba van, nem biztonságos egyáltalán, rossz a pearl indexe, csak azoknak ajánlják, akik nem rég szültek, szoptatnak és annyi tejük van, hogy még le is lehet belőle fagyasztani, mert a szoptatás is természetes védelmet biztosít, e mellé elég ez, de önmagában nem véd megfelelően

egyébként krém és kúp formában van, nem szájon át szedhető

2013. nov. 4. 16:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm.:)
2013. nov. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!