Mit tegyek, hogy ne fázzak fel mindig?
Figyi, itt a TB nem úgy működik, mint Amerikában. Itt úgyis végrehajtják rajtad az elmaradt összeget, nem te döntöd el, hogy akarod-e fizetni, vagy sem. Mindegy nekik, mész-e orvoshoz, vagy sem.
Szóval ez így hülyeség...
Amúgy többet nem tehetsz, fázós vagy - én is így vagyok.
Jól beöltözni, meleg tea. Ennyit tudsz tenni. A cipőre figyelj még oda, mert az rengeteget számít.
A mikrotápanyag hiány miatt gyenge az immunrendszered.
Ez ellen tehetsz, ha jobban felöltözöl, de nem old meg semmit.
Egyél vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, esszenciális zsírsavakat és esszenciális zsírsavakat megfelelő mennyiségben (tehát többet, mint amennyit a WHO ajánl, az csak a túléléshez elég, nem az egészséges élethez).
Bocs, javítás:
"...esszenciális zsírsavakat és esszenciális zsírsavakat..."
helyett:
"...esszenciális zsírsavakat és esszenciális aminosavakat..."
A felfázásnak a világon semmi köze a fázáshoz. Ez egy fertőzés, ami gyulladást is okoz a húgyutakban és a hólyagban. Gyakran intim fertőzésből megy át a húgyvezetékbe. Csak antibiotikummal lehet rendesen kikezelni.
Ha neked ennyire gyakran kijön, lehet, hogy van egy tünetmentes nőgyógyászati fertőzésed, ami pont arra elég, hogy rendszeresen átfertőzzön. Muszáj elmenned nőgyógyászhoz, anélkül sosem fog elmúlni. Hidd el, én is nagyon sokáig küzdöttem vele.
Ha pedig nem fizetsz TB-t, előbb-utóbb nagyon meg fogod ütni a bokádat, ez nem választható dolog. Sőt, ha lesz munkád és TB-d, akkor sem lesz, mert még mindig ott lesz a tartozásod, ami csak nőni fog, és előbb-utóbb behajtják. 22 évesen gondolkozzál már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!