Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség? Valakinek tapasztala...

Segítség? Valakinek tapasztalat? Az én nemi szervemmel van a baj? Candibene Teva vagy Canesten combi? Vélemény?

Figyelt kérdés

Üdv!

Már régóta küszködök egy problémával. De nem szeretnék nőgyógyászhoz menni,mert nagyon sok félét hallottam róla... Rossz gyógyszereket ír fel (AMIK NEM IS KELLENEK,VAGY VALAKI ALLERGIÁS RÁ) És hogy annyira szívtelenül dolgoznak...Szóval csak negatívum! Mindenki panaszkodik rá! Ezért erről ne beszéljetek még ha tudom is hogy ez lenne a leghelyesebb út!

Szóval a problémám az hogy régebben elkezdett viszketni a gátam környékén és mára már sebes és ha picit megvakarom akkor vérzik! Nem tudom,hogy most az én nemi szervemmel van-e a baj vagy csak azért viszket mert nő vissza a szőr vagy mert próbál begyógyulni a seb?:/

Sűrűn szoktam fürödni és naponta 2-3x megmosom. Hintőporozni is szoktam attól enyhül a viszketés.

Valakinek valami tapasztalat?

És hallottam arról a Candibene Teváról,ami jóval olcsóbb mint a Cenesten combi Valaki használt már olyat? Vélemény?

Mert ha jó akkor ma vennék egy hüvelykrémet és egy hüvelytablettát. És írnátok egy picit a használatáról is? Létszi írjatok és ne viccelődjetek hanem komolyan!

16/L

2013. nov. 2. 09:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

9.-10.

Pedig bogaram, képzeld, hogy nő vagyok (ne nagyon hagyatkozz ezek után a megérzéseidre, lottóznod meg totál felesleges).

A 40%-od is elég árulkodó, de igen, Te biztosan jó tanácsokat adsz, csak mások nem értenek meg :-( Sad :-( Nem vagy művész?

De a témához visszatérve, igen, képzeld az orvost fogjuk ajánlani akkor is, ha ez Neked nem tetszik. És tudod miért? Mert ő erre a szakember.

2013. nov. 2. 11:07
 12/22 A kérdező kommentje:

9-10 Köszönöm aranyos vagy.:)

Majd akkor keresek valami női szakorvost,bár ha jól tudom akkor itt csak férfi van.A barátom sem képes támogatni a helyzetben úgyhogy inkább megvárom anyumat,aztán vele megbeszélek mindent.:/

2013. nov. 2. 11:36
 13/22 anonim ***** válasza:
47%

Jól teszed, hogy anyukáddal fogsz beszélni, biztosan megértő lesz.

A női orvos ötletet én is támogatom.

2013. nov. 2. 12:17
 14/22 anonim ***** válasza:
17%

11. kishúsom! Szerintem nem az egyetlen vagy akiről szólhatott az írás, és valóban a fele legalább férfi itt!!

Valószínűleg nem értetted a választ, nem az orvos ellen szólt egyáltalán (már ha jól értettem.. de ha nem akkor szólj!), hanem arról hogy az orvoson KÍVŰL van e valakinek ötlete a tapasztalatai alapján.

Erről szólna ez az oldal, nem?

Ami a %- okat illeti, pont te vagy, meg az 57% aki lázas igyekezettel pontozza le azokat, akik nem a te elképzelésed szerint válaszolnak.

De látod, én pl nem pontozlak le téged sem.

2013. nov. 2. 12:26
 15/22 anonim ***** válasza:
63%

Jól teszed, he anyuddal megbeszéled.

A Canesten combi segíthet, én a 3 naposat ajánlanám, mert nekem az volt a jó. Vény nélkül kapható, és ártani nem árt, még akkor sem, ha nem használna esetleg.

2013. nov. 2. 12:31
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
40%-os! Milyen jogon idiótázol le bárkit is? A te értelmi képességeiddel lehet baj, ha okosabbnak hiszed magad az orvosoknál! Aki pedig bedől az ilyen sarlatánoknak, az magára vessen!
2013. nov. 2. 12:47
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
A 28%-os meg a másik fele.
2013. nov. 2. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
58%

Az én orvosom bunkó, beszólogat. De nem azért megyek hozzá, hogy kedveskedjünk egymásnak!

Amíg normális végzi a dolgát, nekem mindegy, hogy miket mond.

16 évesen ennyi eszed van, hát gratulálok anyádéknak.

2013. nov. 2. 13:42
 19/22 anonim ***** válasza:
30%
ha ott szokott viszketni az egy tipikus tünete a candidiázisnak. keress rá hogy candida kérdőív, ha gyanus akkor meg candida köpetteszt, ha hüvelyedben is terjed arra meg yoghurtos tampon :)
2013. nov. 2. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:
44%

a köpetteszt sajnos áltudományos megtévesztés

a joghurtos tampon csak súlyosbít a helyzeten, ha gombás megbetegedése van valakinek

szerintem egyáltalán nem lehet ennyi információból kideríteni a kérdező baját, mivel csak egy terület viszketését írta le panaszként, és nincs semmi olyan információ, amiből az okokra következtethetnénk

viszont a probléma tartósan fennáll, ami aggodalomra ad okot

biztosat orvos tudna mondani, de az ugye kilőve a kérdező babonás félelme miatt (középkor rulez)

az itt tanácsolt házi praktikákkal és mindenre jó canestenekkel meg majd még többet árt magának

grat...

2013. nov. 2. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!