Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor lehet szexelni,...

Most akkor lehet szexelni, vagy nem?

Figyelt kérdés

Gyulladás miatt kaptam különböző kúpokat, és most kb. 1 hónapig kell azokat használnom. :s (De semmilyen fertőzésem nincs a lelet alapján, csak gyulladás... :S)

A kúpok papírjain az van, hogy nem lehet szexelni. De eleve nem értem, hogy miért kaptam ilyeneket, amikor fertőzésem nincs, na mindegy.

A kérdés pedig az, hogy akkor most óvszerrel lehet szexelni, vagy nem?

2009. nov. 14. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet és a gyulladást ugyanúgy kezelni kell.
2009. nov. 14. 21:27
 2/9 A kérdező kommentje:

:( Ettől féltem.

De mi az oka annak, hogy nem lehet? Tényleg kíváncsi lennék rá.

2009. nov. 14. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:

azaz oka h a gyulladás nemfog elmúlni, ha a hüvely "hazsnálatban van".

a nők sokszor úgy esnek át gyulladáson, h észre sem veszik, mert az képes magától elmúlni, ha a nő nem szexel.

és ezért nemlehet szexelni, hogy elmúljon az a gyulladás, éshogy ne legyen belőle mégnagyobb gyulladás.

2009. nov. 15. 00:40
 4/9 anonim ***** válasza:
BazzZ nem birod ki????
2009. nov. 15. 02:01
 5/9 A kérdező kommentje:
:D Könnyű azt mondani, összesen kaptam kb. 30 kúpot. Lehet számolni... Az több, mint egy hónap!!! Ezért kérdeztem, hogy ha nem muszáj, akkor miért kellene kibírnom? De úgy látom, muszáj... :(
2009. nov. 15. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Képzeld én kibirom, vannak az életben sokszor fontosabb vagy érdekesebb dolgok is mint a sex !!!

Persze ez nem azt jelenti hogy ha lenne rá lehetőség hogy együtt legyek a párommal, nem csinálnánk, de most a helyzet ami kialakult ezt nem teszi lehetővé...

2009. nov. 15. 18:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Erre most mondanék valamit, de inkább nem... :S
2009. nov. 15. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Muszáj kibírnod. Én már másfél éve alig bírom türtőztetni magam, de muszáj, mert nincs sose alkalmunk rá, sokszor nincs időnk, megfelelő helyünk meg már sohaXD és tavasz előttig esélyünk sem lesz, mégis kibírooooom :P

Nyugtasson a tudat, hogy irigyellek, mint mindenki mást, aki már szabadon csinálhatja, aztán hajrá!XD nagy levegő, nyugalom. Utána úgyis letámadhatod a párod XD

2009. nov. 15. 20:06
 9/9 A kérdező kommentje:
:D Köszi! :D
2009. nov. 15. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!