A "normál" egészségügyi betét franciabugyihoz is jó, vagy ahhoz is van külön "fazon"?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy van külön tangabetét. Én normál bugyit hordok, de szeretnék venni pár franciát is. Ezekhez külön van megfelelő betét menstruáció idejére, vagy jó bele a normál is? 2008. júl. 8. 12:01
1/4 anonim válasza:
jó bele a normál. én is tettem bele. sőt én jobban szeretem franciában, mint rendes bugyiban.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2008. júl. 8. 12:40
3/4 anonim válasza:
jó bele mindegyik, de én mindig szárnyast veszek, legfeljebb nem hajtom alá, de ki látja a betéted??? azt hordjad ami kényelmes!
4/4 anonim válasza:
A normál jó bele és sokkal kényelmesebb mert a helyén marad. Éjszakára mégjobb. Ajánlani tudom csak. A pasiknak tetszik a franciabugyi és legalább nem olyan mint a tanga ami tök gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!