Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van okom a tampontól félni?

Van okom a tampontól félni?

Figyelt kérdés
ha van akkor veletek történt már valami szörnyű
2013. okt. 30. 13:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha megfelelően és higiénikusan használod, semmi gond nincs vele. Ha szűz vagy, akkor mini méretet használj, az átfér a szűzhártya nyílásán, de ez is egyénfüggő, mert nekem a normál is átfért már akkor. Mielőtt kibontanád a csomagolásból, moss kezet, és ha felhelyezted, utána is. Zuhanyozz le minden este, mert én már jártam úgy, hogy átáztam tamponnal, meg ez azért alap higiénia, nem leszel büdös, ha átázol sem, stb. Éjszakára pedig inkább betétet használj. Első napokban cserélheted 4-6 óránként a tampont, ha pedig már nem olyan erős a mensi, 8 óránként elég. Ha már csak barnázol, akkor használj tisztasági betétet, mert a tampon felszív a véren kívül olyan nedveket is a hüvelyben, amiket nem kellene, és olyankor könnyebb fertőzést kapni.
2013. okt. 30. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!