Normális ha így érzem magam a Cypromixtől?
Szerdán lesz 21 napja hogy szedem a Cypromix-et,a nőgyógyász írta fel nekem hormon problémára mert 3 hétig volt meg a menstruációm. Fél évig kell szednem de én nagyon ideges vagyok emiatt a gyógyszer miatt. Sokat híztam pedig alig eszem,fáj a mellem, a hasam alja,mikor beveszem a gyógyszert iszonyat éhség jön rám.Ráadásul még a nemi vágyam is csökkent ami nagyon lehangol ugyanis szeretem a szexet. Tudom hogy ezek a mellékhatások de már most abba hagynám mert szörnyen érzem magam tőle. Félek ha abba hagyom megint nagyon sokáig tart majd a menstruációm. Ami miatt most még izgulok az az hogy hányingerem van,meg szédülök.Tényleg többet árt mint használ ahogy azt máshol olvastam ? Tudom hogy másnak használ és semmi baja tőle. Lehet valami bajom tőle?
24/L
"Tényleg többet árt mint használ ahogy azt máshol olvastam ?"
Tényleg.
"Tudom hogy másnak használ és semmi baja tőle."
Rosszul tudod. A vegyszerek minden ember szervezetét károsítják, a semmi baja tőle maximum annyit jelent, hogy egyenlőre tünetmentes.
"Lehet valami bajom tőle?"
Nem csak lehet, lesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!