Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Összekenem magam vérrel,...

Összekenem magam vérrel, segítség?

Figyelt kérdés

Menstruáció idején állandóan összekenem a combomat vérrel, mert alul szőrös, és a szőrre rátapad a vár, és így összecsomósodik. Mit csinálhatnék?

Egyszer leborotváltam, de majd meghaltam mert nagyon viszketett állandóan, de akkor jó volt, mert nem volt mindenem véres:/ A tampont is azért nem teszem fel, mert ha odanyúlok a kezem véres lesz amiatt hogy a szőr megfogja. Elnézést ha extrémen írtam, de ez az igazság.

2013. okt. 13. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Legyen nálad popsitörlő és azzal tisztálkodj.
2013. okt. 13. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:

"A tampont is azért nem teszem fel, mert ha odanyúlok a kezem véres lesz amiatt hogy a szőr megfogja"

Ezt nem tudom értelmezni, bocsi. Szóval hogyan leszel véres a tampontól? Szerintem pont ezért higiénikusabb, mint a betét. Mert nem lesz mindened véres.

De a popsitörlő valóban jó megoldás.

2013. okt. 13. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Intim törlőkendő. És ha nem is borotválod, vágd rövidre.
2013. okt. 13. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd borotválni akkor csak az első 2-3 alkalomnál viszket amikor nő a szőr. Egyébként nem fog utána.
2013. okt. 13. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
ne borotváld hanem csak vág rövidebbre ollóval. egyébkétn megha megtörlöd nem lesz olyan a combod.
2013. okt. 14. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!