Az étkezési zavarom miatt ilyen a menzeszem?
Figyelt kérdés
Elvileg ahogy én észrevettem tegnap jött meg. Már egy hónapja késett. Nem akarok ilyenkor tampont használni, mert otthon vagyok és ilyenkor elég a betét is. Tegnap este viszont, csak ilyen átlátszó éppen véres váladék foszlány volt. (undorító tudom, de nem tudom másképp leírni bocsánat)
Reggel a betétben csak egy kis barna folt volt. Azóta egész nap nincs semmi. 2 hónapja bulimiával diagnosztizáltak, de a menzeszem még sose volt csak ennyi vagy ilyen. Abban sem vagyok biztos, hogy most megjött vagy nem tudom. Ez lehet amiatt? Utoljára akkor volt ilyen, amikor 11 évesen megjött, azóta mindig rendszeres és normális mennyiségű a vér.
2013. okt. 28. 13:13
2/3 anonim válasza:
Hiányos táplálkozás esetén a szervezet leállítja a szaporodáshoz szükséges hormonok termelését. Azt a kevés energia amit elfogyasztasz most a túléléshez szükséges nem a szaporodáshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ha most gyereket akarnék, nem lehetne?
2013. okt. 28. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!