Nyálkás, zselészerű folyás azt jelenti hogy meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen folyásom volt ma a petefészkem is fájdogál.Amúgy már minden jel megvan hozzá de még sose menstruáltam.
14 és fél/l
2013. okt. 28. 10:48
1/11 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy kb.2 hónapja nem túl nagy de nem is kicsi piros vérpöttyök voltak a bugyimban
2013. okt. 28. 10:50
2/11 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan menstruálni fogsz, bár biztosan nem lehet tudni, hogy mikor.
3/11 anonim válasza:
igen, késöbb általában peteérskor van a tojásfehérje állagú folyás.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Csak azért fura mert az utóbbi pár napban nem sok volt most meg ez a takonyszerű fehér nyálkás valami ráadásul rengeteg..
2013. okt. 28. 11:13
5/11 anonim válasza:
Legyen nálad mindig betét, esélyes, hogy megjön.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :)
2013. okt. 28. 12:29
7/11 A kérdező kommentje:
Bocs hogy megint itt nyavalygok:D
Az is lehet előjel hogy tegnap óta felváltva hol az egyik hol a másik petefészkem, néha a hasam és a derekam is fáj?
2013. okt. 28. 17:23
8/11 anonim válasza:
Igen, lehet előjel! De az nem nyavalygás, hogy kérdezel, hiszen ezért van ez az oldal!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. okt. 28. 17:30
10/11 anonim válasza:
Amit most a kérdező írt hogy fáj a petefészke és stb az nekem is van..de nekem csak 2 hónapja van fehérfolyásom és még nem jött meg.. 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!