Ez most normális vagy nem?
Nekem 2 hónapra állt be.legalább is úgy néz ki. :/ változni fog ? úgy hallottam 18 éves korig bármi lehet még...
Vagy lehet lelki eredetű ?
[17]

Jajj Istenem, lassan már a kisgyerekeknek is gyógyszert fogtok ajánlani!!!
Csak ezért ne irass fog.gátlót!
Amúgy konkrétan mi normális vagy nem az?? Mert azt nem írtad!

Nincs olyan, hogy valakinek 60 napos legyen a ciklusa, annak oka van, menj nőgyógyászhoz!
De jó lenne őt meghallgatnod, hogy mit mond, nem pedig ilyen-olyan tanácsok alapján kérésekkel állni elé.
Számtalan oka lehet, jobb ha minél előbb kivizsgáltatod!

Igaza volt a másodiknak, nem kell fogamzásgátlót szedni, vannak más gyógyszerek is, amelyek tökéletesen rendbe hozzák a ciklust. Minek tömje magát fogamzásgátló tablettával, ha nem lenne egyéb okból rá szüksége? Másrészről a fogamzásgátló tabletta csak átmeneti megoldás, amint abbahagyja a szedését, a gondja ugyanúgy vissza fog térni.
A kérdésre válaszolva valóban nem normális az ennyire hosszú ciklus. Fontos lenne tudni mióta jön meg kéthavonta, és hogy mikor volt az első menstruációd.
13 éves korom óta.
úgy egy éve ilyen

nem.
fogytam 4-5 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!