A barnás folyás és az enyhe viszketés mire utalhat?
Figyelt kérdés
A viszketést akkor szoktam észlelni amikor kitörlöm magam pisilés után... Ez utalhat terhességre is?2008. júl. 7. 19:40
1/8 anonim válasza:
A barna folyás igen,ez lehet beágyazódás jele is ,de a viszketés inkább gombára utal,menzeszed rendszeres?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen rendszeres.
2008. júl. 7. 21:26
3/8 A kérdező kommentje:
Kb másfél hete múlhatott el a mensim. Minden normálisan zajlott nem vettem semmi furát észre. Ugyanannyi mennyiség volt (majdnem át is áztam első éjjel xD) és az állaga is ugyanolyan volt. Viszont kb 1 hete lefeküdtem a barátommal és védekeztünk kúppal és gumival is. Mégis parázok:S Akkor abbakellett hagyni, mert nagyon elkezdett ott alul fájni. (gondolom azért, mert még igen kezdő vagyok és egy picit durva is volt, de nem ez volt az első aktusom.) Aztán ebbe az 1 hétbe többször is megujjazott és fájt ott belül. Tegnap is megujjazott és picikét véreztem este. Ma reggel is észleltem a vérzést amit barnás folyás kisért. Aztán sélután már csak barna folyásom volt. MIbajom?:SS
2008. júl. 7. 21:34
4/8 A kérdező kommentje:
Kicsit most beijedtem, h beágyazódás is lehet :SSS
2008. júl. 7. 21:39
5/8 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok!
Orvosnál jártál már?Szerintem menj el és sok kérdésedre választ ad!
ui:viszketés lehet az ujjazástól gombás fertőzést kaphattál!
Ez gyulladással jár ettől lehet a barnás folyásod is!
Gyógyszerrel kikezeli a doki és ad hüvelykúpot!ujjazzás csak
tiszta kézzel!:)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem még nem voltam orvosnál, mert lehetséges, hogy csak az "erős menet" + ujjazásoktól esetleg megsérültem ott belül picit és lehet az. Ha pár nap alatt nem múlik el tuti elmegyek dokihoz. Gyanakodhatok terhességre is?
2008. júl. 7. 22:47
7/8 anonim válasza:
ellenőriztétek a gumit hogy nem e szakadt ki?Mikor húzta fel a gumit a barátod?
8/8 anonim válasza:
Ez a tünet nem terhességre,hanem gombás fertőzésre utal.Ha nem akarsz dokihoz menni, akkor vegyél a gyógyszertárban Canesten Combit és az segíteni fog, 3nap és jónak kell lennie,de ha az sem segít akkor menj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!