Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi az a klimaksz veszélyes?...

Mi az a klimaksz veszélyes? Olyan mint a ményakrák?

Figyelt kérdés
segitsetek légszi. tegnap átjött hozzánk a nagymamám és hallottam ahogy anyukámmal beszélgetnek azt modta neki hogy klimaszka van vagy valami ijesmi és ezért sokat kell mennie nőgyógyászhoz. nem akartam kihallgatni őket csak úgy meghallottam de nem mertem megkérdezni hogy mi ez. nagyon szeretem a nagymamámat nem akarom hogy meghaljon :((((( agódok érte. ugye nincs semmi baja? segisteket. 12 F
2009. nov. 13. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

De édes,hogy így aggódsz:D

A klimax, a nőknél a változókor,amikor már elmaradt a menstruációja.Nem veszélyes sőt annyiból könnyebbség,hogy nem fáj havonta,viszont cserébe jönnek a hőhullámok:DNincs semmi baj ne félj drága,ez természete folyamat:)Majd neked is lesz csak azt,úgy hívják,hogy kapuzárási pánik:DD

Ada és ABi:))

2009. nov. 13. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ez helyes:) a klimax nem betegség. előbb-utóbb minden nő átesik rajt, az 50-es, 60-as évei környékén. innentől nincsen menstruációja, viszont cserébe lehetnek hőhullámai, egyesek számára nehéz időszak. de ismétlem, nem betegség, ebbe nem lehet meghalni, szóval ne aggódj.
2009. nov. 13. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

:)

Szerintem keress rá a google-n, nagyon sok minden van róla.

A klimax nem betegség. Egy természetes folyamat, ami az öregedéssel jár. Vannak persze kellemetlen tünetei, ami időnként kezelésre szorul, ezért jár a nagyi dokihoz. Ilyenkor marad el a menzesz, hőhullámok jelentkezhetnek, a hormonális változások miatt még egyéb dolgok is.

2009. nov. 13. 14:09
 4/7 A kérdező kommentje:
most már értem.remélem ez nem fáj neki. csak már féltem hogy valami veszélyes mert a tvben is volt ez a ményakrákos dolog és anyukám is elment orvoshoz. köszönöm hogy leírtátok
2009. nov. 13. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

nagyon aranyos vagy,ne aggodj erte:-)ugyes vagy,hogy itt megkerdezted,okos fiu vagy:-)

Tovabbi szep napot tina

2009. nov. 13. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
nem, az nem fáj neki, nyugi:)
2009. nov. 13. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez cuki volt. :)

Pár év múlva te is nevetni fogsz ezen a kérdéseden.

2009. nov. 14. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!