Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12éves vagyok, most van a 3....

12éves vagyok, most van a 3. Menstruációm, baj lenne ha mini tampont használnêk?

Figyelt kérdés
Egyszerűbb lenne.

2013. okt. 25. 19:52
 1/6 anonim válasza:

szerintem nem probléma :)

én is azt használtam :)

2013. okt. 25. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy könnyen fel megy-e.
2013. okt. 26. 05:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :) Várom a további véleményeket.

Mindenkinek ment/megy a zöld kéz. :)))

2013. okt. 26. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Először várd meg még elmúlik. És a két menzesz között( amikor nem vérzel hanem peteérésvan stb.) akkor próbálgasd ( bocs hogy így irom) ujjazni magad, persze tamponnélkül. És igy a legközelebbinél tudni fogod hol a lyuk , mennyire kell felrakni stb. Am én most vagyok 13 és egyszer már próbáltam felrakni, de akk nem sikerült. Aztán azt csináltam amit fennt leirtam és sikerült :-D bocs ha későn irtam
2013. okt. 26. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Applikátoros tamponnal érdemes először próbálkozni, a tampax nagyon jó! Rossmann-ban kapható. Ebből vegyél minit. A használati utasításban minden le van írva, hogyan használd. Nagyon egyszerű, ez a fajta könnyen felmegy, nem sérti a nyálkahártyát, mint az applikátor nélküli tamponok. Emellett nem kell kézzel hozzányúlni a tamponhoz, csak az applikátorhoz, ami a suliban történő cserét is higiénikusabbá teszi.

Arra ügyelj, hogy napjában párszor betétet is használj, ne csak tampont. Éjszakára is jobb a betét. (kényelmetlenebb, de egészségesebb)

2013. okt. 27. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Előző vagyok, itt a link.

2013. okt. 27. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!