Miért fáj a mellem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Hello! Remélem megfelelő kategóriában írtam ki a kérdést ha nem akkor elnézést, de remélem találok választ rá azért..
Az lenne a gondom, hogy az egyik mellem elkezdett szúrni, fájni és néha már elég ha csak megemelem a karom és nagyon fáj. :( Nyomkodtam hátha van valahol csomó, de nem éreztem semmit.
Mielőtt kérdezné valaki. Nem, nem ütöttem be.
Valaki tud valami okot, hogy miért fájhat még vagy, hogy mitől múlhatna el?
Orvoshoz nem tudok nagyon szaladgálni mert nincs sok időm szóval kérlek orvost ne ajánljatok.(Tudom első az egészség, de a "tünet"/panasz csak ma jelentkezett)
Előre is köszönöm az ötleteket, válaszokat.
14/L
2013. okt. 24. 19:33
1/4 anonim válasza:
A te korodban elképzelhető,hogy a hormonok miatt a tejmirigyeid "aktivizálódtak" és lehet,hogy néhány napon belül a másik is érzékeny lesz. Menstruálsz már?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen menstruálok már.
2013. okt. 24. 20:32
3/4 anonim válasza:
Semmi gobd, ez teljesen normális még a korodban.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. :D Köszönöm a válaszokat! :)
2013. okt. 25. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!