Tudtok erről valamit? Hüvelygomba
Ezt a cikket találtam, amin belül az elsőt nézem ki magamnak. Minden van itthon, minitampon is, amiről azt írják, hogy bele kell mártani abba a "keverékbe", és fel kell helyezni. A kérdésem az, hogy vegyem le róla a védőcsomagolást? Mert ha leveszem, akkor beszívja, és ha kiveszem fájni fog, vagy nem?
Tud valaki alapból valamit arról a módszerről, amiről most kérdezek? Vagy tapasztalata van e valakinek? Nem tudok most bizonyos okokból orvoshoz menni, szerintetek mit csináljak?
Ui. 13 éves vagyok, bocsi ha valami baromságot írok, csak semmi ilyesfajta tapasztalatom nincsen. Légyszi ne csesztessetek :(
A csomagolást vedd le, különben értelmetlen a dolog.
Milyen tüneteid vannak? Bátor 13 éves lány vagy, mi lesz ha súlyosbodik??
Ne ilyen házi akármiket kezelgesd már magad.
Menj el orvoshoz, vagy ha nem akarsz, akkor vegyél a patikában canesten kúpot, ha tényleg gombád van, az helyrerakja.
Hát sok hüvelyváladék, égő, viszkető érzés a hüvely környékén
azt hogy érted, hogy bátor vagyok? elmondtam anyukámnak, de orvoshoz nem tudok elmenni
Jó ötletek, amik valóban beváltak már.
A Yoghurtos tampont orvos ajánlotta megelőzés céljára.
A Canesten is használható, meg a Betadinos kúp is.
Nekem tökéletesen segített a Canesten.
orvosom az élőflórás yoghurtos tampont is nagyon ajánlotta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!