Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudtok erről valamit? Hüvelygomba

Tudtok erről valamit? Hüvelygomba

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a cikket találtam, amin belül az elsőt nézem ki magamnak. Minden van itthon, minitampon is, amiről azt írják, hogy bele kell mártani abba a "keverékbe", és fel kell helyezni. A kérdésem az, hogy vegyem le róla a védőcsomagolást? Mert ha leveszem, akkor beszívja, és ha kiveszem fájni fog, vagy nem?

Tud valaki alapból valamit arról a módszerről, amiről most kérdezek? Vagy tapasztalata van e valakinek? Nem tudok most bizonyos okokból orvoshoz menni, szerintetek mit csináljak?

Ui. 13 éves vagyok, bocsi ha valami baromságot írok, csak semmi ilyesfajta tapasztalatom nincsen. Légyszi ne csesztessetek :(

2013. okt. 24. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:

A csomagolást vedd le, különben értelmetlen a dolog.

Milyen tüneteid vannak? Bátor 13 éves lány vagy, mi lesz ha súlyosbodik??

2013. okt. 24. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne ilyen házi akármiket kezelgesd már magad.

Menj el orvoshoz, vagy ha nem akarsz, akkor vegyél a patikában canesten kúpot, ha tényleg gombád van, az helyrerakja.

2013. okt. 24. 17:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát sok hüvelyváladék, égő, viszkető érzés a hüvely környékén

azt hogy érted, hogy bátor vagyok? elmondtam anyukámnak, de orvoshoz nem tudok elmenni

2013. okt. 24. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Jó ötletek, amik valóban beváltak már.

A Yoghurtos tampont orvos ajánlotta megelőzés céljára.

A Canesten is használható, meg a Betadinos kúp is.

2013. okt. 24. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
nos a hüvelyedben tejsav baktériumok vannak és az a helyzet hha jólsejtem antibiotikum kúrád volt nemrég és most gombás vagy. a gombát az enyhén savas közeg kiírtja ( ne savazd a vaginád most rögtön olvasd végig kérlek) és miutánn kiírtottad a gombát a tejsav bacikat pótolni kell amit lehet házilag ( nem ajánlott) vagy canestennel a javaslatom h ink a gyógyszertárba menyjetek. NAGYON NEM AJÁNLOM A FERTŐÉS VESZÁLY MIATT!!!!!!
2013. okt. 24. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat, akkor nem próbálom ki, amint lehetőségem lesz rá elmegyek egy orvoshoz, a biztonság kedvéréért.
2013. okt. 24. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem tökéletesen segített a Canesten.

orvosom az élőflórás yoghurtos tampont is nagyon ajánlotta!

2013. okt. 25. 08:49
 8/8 anonim ***** válasza:
yoghurtos tampon szuper, csináld nyugodtan segíteni fog. am meg a bélben is valszeg problémád a candida túlszaporodás
2013. okt. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!