Mit tegyek, ha mindig előjön a hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek lassan egy éve, és ez alatt 3-adjára jön elő a nyavalyás, pedig előtte sosem volt. Orvos szerint hajlamos vagyok rá. Van valamilyen megelőzősre jó készítmény ami nektek bevált? Vagy ha másféle gyógyszert kipróbálok az talán beválhat? Ha nem muszáj nem szeretném abbahagyni a szedését, mert ezen kívül nagyon meg vagyok elégedve vele. :(2013. okt. 22. 18:01
1/2 anonim válasza:
A fertőzések alkalmával mindig lett tenyésztés csinálva? Mert ha nem, akkor azért jön vissza, mert nem célzottan lettél kezelve.
A párod ez alatt lett kezelve? Mert ha nem, akkor ő fertőz vissza.
A fertőzések kezelése után csináltál hüvelyflóra helyreállító kezelést? Ha nem, akkor azért jön vissza.
Amúgy sajna a fogamzásgátló hajlamosíthat rá, hatással lehet a hüvely ph-ra és lehet hogy végig ezzel fogsz küzdeni.
2/2 anonim válasza:
nekem azt ajánlotta a nőgyógyászom hogy hagyjam el a tampon használatot (kb 3 hónapig )mert amiatt jön vissza midnig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!