Mi lehet ez? Peteérés? Terhesség?
Figyelt kérdés
Okt.19 és 20án voltam együtt a párommal.
Szurkálást érzek a petefészkemnél, már 2 napja a mellem érzékeny lett megduzzadt. Reggel mikor felébredek hányingerem van. Peteérés? Terhesség? Segítsetek
2013. okt. 22. 22:32
1/13 anonim válasza:
Ha teherbe is esnél, azt tuti nem éreznéd még. Semmilyen módon. Azt meg neked kell tudnod, mikor van peteérésed, és hogy szoktad-e érezni.
2/13 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy lehet a szurkáló érzés terhesség is.
2013. okt. 22. 22:41
3/13 anonim válasza:
Tegyük fel,h nem sokkal a szeretkezés után történt is megtermékenyítés. A beágyazódástól is min. 1 hétre vagy. A kis sejtcsomó még bőven a petevezetékben sodródik. Ezt a szervezeted még nem érzékeli (ilyenkor amúgyis mindig a terhességre készül fel a méhed), nincs még hormonális eltérés más ciklusodhoz képest, ami ilyen tüneteket produkálna.
4/13 A kérdező kommentje:
Elvileg peteérésem 18-19én volt.
2013. okt. 22. 22:55
5/13 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam .
2013. okt. 22. 22:58
6/13 anonim válasza:
Akkor van rá esély,h teherbe estél. Ugyanis a petesejt kb 20 órán át megtermékenyíthető. De biztosat majd a teszt fog mutatni. Kb 12-14 nap múlva. (amennyiben nagyjából 28 naposak a ciklusaid)
7/13 A kérdező kommentje:
igen 28 napos
2013. okt. 22. 23:14
8/13 anonim válasza:
Akkor drukkolok neked (amennyiben babát szeretnél)!
9/13 A kérdező kommentje:
Igen...nagyon szeretnénk a párommal. Köszönöm szépen!
2013. okt. 22. 23:28
10/13 A kérdező kommentje:
Ha van rá esély hogy teherbe estem akkor ilyen korán van jelei? Én nagyon nagyon örülnék neki ha baba jönne! Alig fogom ki várni, hogy megcsináljam a tesztet :)
2013. okt. 22. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!