Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha 40 napos ciklusom van,...

Ha 40 napos ciklusom van, mennyi az esely ra, hogy nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rendesen peteérésed ebben a 40 napos ciklusban, akkor minden esélyed megvan rá, hogy legyen gyereked. Ez nem így működik, hogy ha 35 napos a ciklus, akkor még lehet, ha 36, akkor már nem.
2013. okt. 22. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat, nalam semmi elvaltozas nem utal peteeresre, a mensinek is alig van valami "eloszele", ugyhogy nem tudom, hogy van-e...
2013. okt. 22. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok nő nem is érzi, hogy van peteérése. Ezt vagy ultrahanggal lehet kideríteni- de ahhoz orvoshoz kellene járkálni, vagy egyszerűbb a hőmérős módszer, amit reggelente te magadnak mérhetsz (igaz, hogy ez sem 100%, de javarészt működik). Ha gondolod, nézz utána, vagy leírhatom neked, nem tudom mennyit tudsz róla.
2013. okt. 22. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Félidőben próbálkozzatok, akkor vagy a legtermékenyebb. Mivel van ciklusod, így peteérésed is van. Azt vettem ki az írásodból, hogy rendszeres a ciklusod.
2013. okt. 22. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél ovulacios tesztet, es kiderül. mikor eloször terhes lettem 38napos ciklusaim voltak. Nem maradt meg sajnos, de ez nem a ciklus hossza miatt volt. Utána 33-35 naposra állt be, első gyermekem születése után is erre állt vissza, második gyerkőc után jelenleg 50nap koruliek, de még szoptatok. Viszont peteeresem van most is, nálam vannak jelei.
2013. okt. 24. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!