Mi lehet az oka, hogy vérzek, de nem menstruáció?
Szia!A fogamzásgátlóval kapcsolatban nekem sincs sok tapasztalatom,de az tuti,hogy amiatt nem szabadna vérezned,hogy lefeküdtél a barátoddal.
Az írásod alapján nagyon bizonytalannak tűnsz.Szerintem jobb lenne ha elmennél a dokidhoz és megnézetnéd magad.Arra is megkérheted,hogy világosítson fel a tablettával kapcsolatban,hogy milyen mellékhatásokra számíthatsz.Mi az,ami normális és mi az,amivel már orvoshoz kell fordulni.Szerintem téged is megnyugtatna,ha kicsit tájékozódnál a dologgal kapcsolatban és elkerülhetnéd a jövőben kialakuló esetleges problémákat.
Igen, elég bizonytalan vagyok. Szóval, tényleg aki tapasztalt, vagy van ötlete mi lehet, vagy volt már hasonló helyzetben írjon!
Orvoshoz, mostanában nem tudok eljutni. Úgyhogy most csak arra számítok elmúlik, vagy tényleg megjön rendesen a menstruációm, és az után semmi nyoma nem lesz vérnek 1 hónapig.
Igazából, most olvastam egy cikket, hogy mik az korai jelei a terhességnek. Ott olvastam, hogy a pecsételő vérzés is lehet. De hát csak nem vagyok terhes két hét gyógyszerszedés, és óvszer használat mellett.:O
Valószínűleg áttöréses vagy másnéven pecsételő vérzésed van. A fogamzásgátló megkavarta a hormonjaidat. Ha az esedékes menstruáció előtt még el tudsz menni dokihoz, tégy úgy, de ha nem fér bele az időbe, akkor a következő ciklusban mindenképpen.
Lehetséges, hogy nem ez a megfelelő tabletta neked. Ha következő hónapban is jelentkezik, mindenképpen fordulj nőgyógyászhoz, aki másfajta gyógyszert írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!