MIlyen erősen kell nyomni a tampont hogy becsusszon?
Nem fog fájni nyugi:)Először ujjal menj fel,mert a hüvely nem egyenes mint a nyíl,nekem először megakadt:D
Minivel kezd,aztán szép lassan mehet tovább:)
Nem kell erősen ne aggódj:9
Ne aggodj emiatt! Ulj le nyugiba a WC-re, es vegyel egy mely levegot.
Igy konnyebben bemegy mert belul lazulnak az imok.
A mutato ujjadnak kb haromnegyedig kell bemenni, akkor lesz jo helyen a tampon, igy lesz kenyelmes.
Nem kell tul erosen nyomni, csak, hogy hladjon.
Ha kicsit megakad mely levego megint.
Aztan megjon a rutinod csak legy turelmes.
Anno nekem is vagy harmadszorra ment ;) (1992-ben amikor 12 eves voltam, es ment nekem is, neked is fog!)
Tudod mit próbálj meg?Egy kicsit izgasd fel magad,akkor könnyebben fog bemenni.Volt nekem is,hogy nem telt meg rendesen és nagyon száraz voltam,mert ugye olyankor felszív mindent a tampon a falról és kicsit megsegítettem magam,rögtön felcsúszott...
nem kell nevetni vagy lepontozni mert így van
nem erősen kell azt nyomni, hanem csak jó helyre kell irányítani.
keresd meg a hüvelynyílásod a tampon végével, és óvatosan kezd el feljebb tolni. csakígy simán, nemkell eröltetni. ha arra nemmegy, akkor változtass irányt. ez picit másik szögben nyomd tovább a tampont. az elején bonyolult, de aztán hamar megszokod és 1 mp alatt lelehet majd rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!