Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » MIlyen erősen kell nyomni a...

MIlyen erősen kell nyomni a tampont hogy becsusszon?

Figyelt kérdés
Most akarom kipróbálni. És először nem sikerült felhelyezni. Nem mertem nagyon nyomni. Fájhat? 17/L
2009. nov. 11. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem igazán értem milyen válaszra számítasz most? Hogy 4 km/órás sebességel, vagy 10 Newton erővel nyomd? Nyomod és kész. Ha nem megy elsőre, menni fog másodjára, vagy harmadjára. Próbálni kell.
2009. nov. 11. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog fájni nyugi:)Először ujjal menj fel,mert a hüvely nem egyenes mint a nyíl,nekem először megakadt:D

Minivel kezd,aztán szép lassan mehet tovább:)

Nem kell erősen ne aggódj:9

2009. nov. 11. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne aggodj emiatt! Ulj le nyugiba a WC-re, es vegyel egy mely levegot.

Igy konnyebben bemegy mert belul lazulnak az imok.

A mutato ujjadnak kb haromnegyedig kell bemenni, akkor lesz jo helyen a tampon, igy lesz kenyelmes.

Nem kell tul erosen nyomni, csak, hogy hladjon.

Ha kicsit megakad mely levego megint.

Aztan megjon a rutinod csak legy turelmes.

Anno nekem is vagy harmadszorra ment ;) (1992-ben amikor 12 eves voltam, es ment nekem is, neked is fog!)

2009. nov. 11. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát próbáltam, de nem ment be. És erősebben meg nem mertem nyomni. És ezért kérdezem, hogy akkor próbáljam erősebben? :)
2009. nov. 11. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit próbálj meg?Egy kicsit izgasd fel magad,akkor könnyebben fog bemenni.Volt nekem is,hogy nem telt meg rendesen és nagyon száraz voltam,mert ugye olyankor felszív mindent a tampon a falról és kicsit megsegítettem magam,rögtön felcsúszott...

nem kell nevetni vagy lepontozni mert így van

2009. nov. 11. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

nem erősen kell azt nyomni, hanem csak jó helyre kell irányítani.

keresd meg a hüvelynyílásod a tampon végével, és óvatosan kezd el feljebb tolni. csakígy simán, nemkell eröltetni. ha arra nemmegy, akkor változtass irányt. ez picit másik szögben nyomd tovább a tampont. az elején bonyolult, de aztán hamar megszokod és 1 mp alatt lelehet majd rendezni.

2009. nov. 12. 00:00
 7/7 A kérdező kommentje:
És az baj ha először nem merem teljesen felnyomi amennyire kell, hanem lejjebb van (és érzem hogy ott van)?
2009. nov. 12. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!