Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyes arab államokban szülés...

Egyes arab államokban szülés után kimetszik a kislány csiklóját. Ez hivatalosan elismert? Lényegében miért teszik?

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Önkielégítés lehetetlenné tétele, és vallási okai vannak természetesen. Szerintem undorító, persze én európai vagyok.
2013. okt. 19. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem arab, hanem -nesze, integrálandó- fekete afrikai szokás. Négerszokás. Azért csinálják, hogy a nő ne élvezze a szexet. Hivatalos? Szerinted komolyan, egy fekete afrikai csoportnál (nincsenek népek, nemzetek, törzsek vannak) lehet hivatalos dolgokról beszélni? Embert esznek. Bevett szokás a nők megerőszakolása. Kimondottan szeretik egymást és néha magukat is megcsonkítani. Melyik legyen "hivatalos"? Őszintén szólva sok brutális négerszokás van, amiről szemérmesen hallgatnak a liberális megmondómédiák. Ez is egy ilyen. És még hány ilyen van...
2013. okt. 19. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A női körülmetélés lényege az, hogy a clitoris és a külső nemi szervek mindkét oldalának a megcsonkításával a szüzességet prolongálják, és csökkentik a női nemi gyönyört. Dr. Asztalos Miklóst, a Korvin kórház szülész-nőgyógyász professzorát kérdeztük a fiziológiai következményekről Elmondta, hogy a beavatkozás miatt e szerencsétlenek szexuális gyönyöre vajmi csekély, hiszen a legtöbb nő éppen a clitoris izgatásában lel beteljesülést. A szeméremajkaknak noha mindenekelőtt védőfunkciójuk van, ám a kis– és a nagyajkak között található Bartholin-mirigyek kivezetőcsövei sűrű, nyúlós váladékot termelnek a közösülésnél, s ennek hiányában a nemi aktusnál a hüvelybemenet száraz marad, a nő a szerelmi aktusnál csak fájdalmat érez, nem pedig gyönyört.

Számolni kell még egy súlyos következménnyel: a csonkolás nyomán védtelenül maradt hüvely különböző fertőzéseknek van kitéve. Az ilyen műtéten átesettek körében gyakoribb a meddőség, vagy fogyatékosan születnek a gyermekek.

A női nemi szerv megcsonkítása csupán egyvalamire jó: a beteljesülés örömétől megfosztott nő az urának garantáltan hűséges felesége, hiszen semmi késztetése sincs arra, hogy "félrelépjen". Mindemellett – bármily különösnek és illogikusnak látszik – akadnak feminista szervezetek is, melyek rábeszélik e szörnyű beavatkozásra a lányokat és asszonyokat, azzal az érvvel, hogy a kéjérzéstől megfosztott nő kevésbé lesz rabja a másik nemnek.

2013. okt. 19. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Más országokban pedig az első menzesz után teszik ugyanezt.
2013. okt. 19. 18:25
 5/8 A kérdező kommentje:
18.24!Köszönöm a részletes választ!
2013. okt. 19. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen.
2013. okt. 19. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
74% jól írta, kivéve, hogy emiatt születhetnek fogyatékos gyerekek.
2013. okt. 20. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze Dr. Asztalos Miklós is jól el tudja magyarázni a fiziológiai következményeit, de én azért egy női professzort kérdeztem volna meg, valószínűleg ő még pontosabban tudta volna leírni.
2013. okt. 20. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!