Mi van ha az elsö alkalommal már normál tampont használok?
Figyelt kérdés
Ha az elsö alkalommal amikor megjön vagy utána egy kicsivel normál tampont használok és nem minit mi lesz?
13L
2013. okt. 18. 17:40
2/9 anonim válasza:
Nem bírod majd használni, mert nagyon fájni fog, hiszen szűz vagy...a minit is alig lehet kibirni olyankor.
3/9 wiwastarr_ válasza:
hát ha neked jo s kényelmes akk nyugodtan használd...mondjuk nekem már 2 éve megvan s még mindig betétet használok...
14/L
4/9 anonim válasza:
#2 Bújjál el, és ne kamuzz!
Semmi nem lenne.
5/9 anonim válasza:
én nem bírtam ilyen korán tampont használni...
még a szüzesség elvesztése után is időbe tellett, mire a tampont meg bírtam szokni
6/9 anonim válasza:
Ha tudod használni, akkor nagyon jó, én minit se tudtam használni, amíg le nem feküdtem párommal. Én túl szűk voltam, és fájt, mindig betétet használtam. Borzalmas volt.
7/9 anonim válasza:
4 Senki nem kamuzik.
Én nem bírtam szűzként a tampont, max. a minit, de azt is alig. Ennyi.
8/9 anonim válasza:
Csak akkor használj normál tampont, ha a mini könnyen felmegy, és az nem elég.
9/9 anonim válasza:
nekem szűzként felment minden további nélkül
minit nem volt értelme használnom, kicsit erősebb vérzésnél egyszerűen mellette szivárgott
mini csak vége felé volt jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!