Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt minden alkalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt minden alkalommal?

Figyelt kérdés

Kb. másfél éve beleszerettem egy srácba, aki a legjobb barátom volt akkoriban, és azt elmondtam neki, egy pár hónapig állandóan azt írogatta nekem, hogy szeret, meg hogy hiányzok neki, stb... Mivel távol élünk egymástól, nagyon ritkán találkozunk és akkor pont nem volt rá lehetőség. És aztán egyszercsak lett barátnője, én meg kiborultam, meg rossz volt, de rá fél évre elfelejtettem nagy szenvedések árán, amit nem akarok többé érezni. Aztán jött egy másik fiú, akit nagyon hamar elfejtettem, mert nem volt komoly. Ez is már hónapokkal ezelőtt volt. De azóta, ha egy fiú, aki tetszik rám néz, annyira görcsbe rándul a gyomrom, és olyan mérhetetlen

szomorúságot érzek, mert tudom, hogy az egészből semmi nem lesz, mert nem vagyok olyan szép, meg nem érdeklem őket eléggé ahhoz, hogy

kezdeményezzen, és körülöttem annyi gyönyörű lány van. És amilyen béna vagyok, én nem mérnék. Meg ha meglátok egy boldog párt, akkor is

olyan rosszul érzem magam, mert tudom, hogy az még nagyon távol van, hogy velem olyan megtörténjen, hogy van barátom, meg ilyesmi. Ez miért van?

2013. okt. 17. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire irritáló már az ilyen ostoba kérdés.
2013. okt. 17. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért, mert tini vagy.

Minden tini depressziós.

2013. okt. 17. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!