Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magne b6 mellett még mit...

Magne b6 mellett még mit szedjek, gyomorfájdalmakra?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem,hogy mit mondott a doki... és nem írattam fel,hogy mit kell még a magne b6 mellett szednem... valami olyasmi gyógyszer arra emlékszem ami a háztartásokban megvan valami ne...(valami) nem tudom.. vagy ha csak magában eszem a magne b6-ot az is jó?

2013. okt. 16. 14:23
 1/2 BwanaMze ***** válasza:

Sok gondom van a gyomrommal. Nemrégen újra kezdődött egy rossz periódus, a korábbiak műtétekkel végződtek. Egy nagyon kedves barátom a tudtomon kívül fagyasztott búzafüvet rendelt a nevemben (minden költséget kifizetve) mert tudja, hogy nem hiszek az ilyesmiben.

Nem győzöm megköszönni amit tett és nem csak a pénz miatt! Volt amikor napokig nem ettem mert az éhség nevetségesnek tűnt az evés után jelentkező fájdalmakhoz képest. Már az első adag búzafű elfogyasztása után enyhült a fájdalom és az állandó hányinger. Most az ötödik napnál tartok. Gondolom az alap probléma megvan de és alig érzek fájdalmat és ha nagyon keveset is de tudok enni. Ha kíváncsi vagy a részletekre keress meg üzenetben, elküldöm a használati utasítás másolatát amit itt hagytak. Azt szeretném tisztázni, hogy nem én forgalmazom, semmi közöm hozzá. A számla másolatát is el tudom küldeni amit a használatiba tett a forgalmazó. Van a leírásban egy weblapcím ahol lehet olvasni a készítményről de ezt most nem tudom közzé tenni mert elkérték fénymásolni. Egy próbát megér.

2013. okt. 16. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Probiotikumot és kamilla, cickafark teát fogyaszthatsz gyomorbántalomra.
2013. okt. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!