Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mosakodsz intim területen?

Hogyan mosakodsz intim területen?

Figyelt kérdés
Mit használsz, mindennap kimosod? Én pl mindig vízzel kimosom, és kb. heti 1-2 intim mosakodóval, a külső nemi szervemen. Ez mennyire rossz? Vagy hogy kéne, hogy ne rontsam el a hüvely pH-ját?
2009. nov. 10. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én niveat használok, mert annak ugyanannyi a ph-ja mint ahüvelynek. így nemrontom el.

felhabosítom egy kis vízzel, és megmosom a szeméremdombnál, a nagyajkaka, meg a csikló környékét, meg a hüvely környékét, a hüvelybe már nemmegyek be, mert azt nemszabad.

2009. nov. 10. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Elvileg a víz a legjobb,mert minden kémiai anyag árthat.Ezért van az, hogy intim lemosó igazából káros is lehet.

Elvileg ha minden nap fürdesz, wc után megtörlöd lent, akkor nem történhet semmi.Amúgy is az elsavasodásra genetikailag is lehet valaki hajlamos.

Amúgy én kívűl a fürdés közben használt tusfördőt használom, belülről,sima víz. Régebben babatörlőkendőt is használtam wc után, vagy nyáron amikor nagyon megizzadtam.

2009. nov. 10. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy kell ahogy az első írta. Én is Niveát használok (kamillásat). És nem szabad bent kimosni, mert akkor felborul a ph és jönnek a bacik :( Minden nap használom.
2009. nov. 11. 20:31
 4/4 anonim válasza:
mosakodol
2012. jún. 25. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!