Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet intim területen törlőken...

Lehet intim területen törlőkendőt használni?

Figyelt kérdés
A "nehéz napokon" képtelen vagyok felkelni hamarabb reggelente, mint máskor (a reggeli felkelés mindig nehézséget okoz), pedig mondják, hogy fürdeni kellene ilyenkor. De mindig késésben vagyok, nem tudok erre időt szakítani. Találtam itthon babatörlőkendőt, kiszáradás elleni, gondolom arcra. Szerintetek lehet abból bajom, ha azt használom intim területen? Reggelente gyors megoldás lenne, higiénia érzetem is lenne valamennyire tőle, meg több mint a semmi.
2011. márc. 23. 17:16
 1/8 anonim válasza:
Vanna kulon intim teruletekre kifejlesztett torlokendok. Inkabb azt.
2011. márc. 23. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ápolt vagyok, de a "nehéz" napokon is csak este fürdök, nekem senki nem mondta még, hogy ilyenkor reggel is kellene. A babatörlőkendőtől sem lesz semmi bajod, de vegyél inkább intim törlőkendőt, és azt nyugodtan használhatod.
2011. márc. 23. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Intim törlőkendőt lehet.
2011. márc. 23. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Babpopsitörlő tökéletes, és sokkal olcsóbb. A kislányok punciját is azzal törlik, nemde?
2011. márc. 23. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor sztem beszerzek majd olyat.:-)Csak gondoltam,ha kéznél van itthon ez a típus,akkor minek vegyek mást,de biztos,ami biztos...:-)Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 24. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
persze;) lactacyd femina és a carefree-nek is van-
2011. márc. 25. 07:20
 7/8 LeeWie válasza:
Vagy a Nivea. Natúr az van ráírva, de kamillás.
2011. ápr. 6. 09:56
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:-)
2011. ápr. 22. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!